Сторінки

середу, 17 листопада 2021 р.

Патріотична онлайн-година "Небесну Сотню зорі освітили, щоби безсмертною лишилася в Віках!».

 

Небесна Сотня - в серцях вогонь.
Він гаряче палав за Україну!
Віднині тихим співом заспокой
Ти, земле рідная, свою дитину.
Їх в мирі, Господи, прийми до себе.
І шлях високий Боже, освяти!
За чисті душі, що злетіли в небо!
Небесній Сотні шана й молитви!
21 листопада ми будемо відзначати дату, яку продиктувала сама історія, яку українці вибороли
патріотизмом, прагненням до свободи, прагненням жити гідно на своїй землі.
Герої Небесної Сотні назавжди змінили нашу Україну і самих українців та гордо підняли наш національний і патріотичний дух. Саме завдяки Майдану наша держава довела всьому світові гідність, мужність і тверду волю українців до справедливості. Кожен здійснив особистий
подвиг - віддав найцінніше - своє життя заради нової України. Ніхто не в праві забути ті морозні дні 2013-2014 років, коли від напруги закипала в жилах кров, коли в ім'я віри та правди один за одним падали від куль майданівці, аби прорости в наших серцях червоними квітами пам'яті!
8 років минає, як стались жахливі події на Майдані! Про захисників нашої держави вже знімають
кінофільми та пишуть книги на прикладах щиросердечного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного
виконання священного обов’язку - стати на захист кордонів своєї держави, коли в цьому є гостра потреба. Бо вони справжні герої, які у нерівному двобої протиставили свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним
краєм, найдорожчими людьми! І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін!
Кожного дня, щогодини, Україна завдяки таким чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного, аби вони живими та здоровими і якнайшвидше повернулися до своїх рідних.
Хай пам'ять всіх невинно убієнних згуртує нас живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.
Дорогі юні читачі нашої бібліотеки! Щоб краще вам дізнатись про події 2013-2014 років, до вашої уваги в нашій дитячій книгозбірні, оформлено тематичну викладку «Це наша радість, наші сльози, це наша гідність та любов!» Читайте ці книги, бо вони написані заради того, аби пам'ять про величезну самопожертву Героїв Небесної Сотні назавжди залишилася в ваших дитячих серцях!
Світла та вічна пам'ять воїнам, які віддали життя за нашу Україну!
Герої не вмирають!Вони просто йдуть на небеса!!!
Слава Україні! Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар