Сторінки

пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

Живої природи душа промовляє

 

Природа нам, як рідний дім
 Вона усім – як мати.
Щоб лад завжди був в домі тім,
Про це нам треба дбати.
В нашій незалежній Українській державі сьогодні особливо гостро постало питання екологічного оздоровлення та охорони навколишнього середовища.
Тому завдання кожної людини — берегти нашу планету, а особливо ту територію, де вона живе сьогодні, де будуть жити її діти завтра.
Щоб привернути увагу дітей до екологічних проблем та навчити їх дбати про довкілля, бібліотекарі Іваничівської дитячої бібліотеки запросили здійснити екологічну мандрівку «Живої природи душа промовляє» учнів 3-А класу Іваничівського ліцею №1. На початку заходу дітям були запропоновані цікаві відеоролики на екологічну тематику: «Не підпалюй! Ми тут живемо!», «Ні! Пластику!».
Для кожного з нас слово "природа" пов'язане насамперед з пейзажами рідного краю, того куточка землі, де ми народилися і живемо. Тож відео «Іваничі з висоти пташиного польоту» було сприйняте гучними оплесками.
Поділившись на дві команди дітки відправились в екоподорож тваринним і рослинним світом нашої планети, де проявили неабияку обізнаність і ерудицію.
Книжкова поличка «Знай, люби, бережи» привернула увагу маленьких користувачів.
Сподіваємось, що даний захід допоможе юному поколінню жити мрією майбутнього з добротою, надією, вірою, любов'ю до рідної землі.
 







 

Немає коментарів:

Дописати коментар