Сторінки

пʼятницю, 30 серпня 2013 р.

Дитячі історії про найголовніше

          Літо - пора канікул, відпочинку та розваг. З метою залучення дітей до творчого розвитку під час літніх канікул Національною бібліотекою України для дітей організовано конкурс дитячої творчості "Дитячі історії про найголовніше".
           Історії, оформлені у вигляді книжки-саморобки ( згідно з умовами конкурсу) надіслали  й читачі  Іваничівської ЦБС в районну бібліотеку для дітей.
           До 20 серпня на адресу обласної бібліотеки для дітей у м.Луцьк надіслано шість кращих робіт для участі в обласному турі конкурсу: Катерини Федорук "Той добре серце має - хто слабшому допомагає" з с.Топилище ( 2 кл.), "Мері" Валентини Хованюк з с.Древині (3 кл.), "Що посієш- те й пожнеш" Кузьмич Софії з с.Милятин (6 кл.), колективна робота Юлії Михалюк та Ягович Катерини "Щасливчик" з с.Грибовиця ( 8 кл.), Лілії Солодухи "Гостини у бабусі" з с.Риковичі (9 кл.),  Левчук Лілії "Весняні мрії " з с. Луковичі (11 кл.).
           1 вересня до Дня знань в обласних бібліотеках для дітей будуть підведені підсумки першого туру та названі по 3 переможці у кожній номінації (за темами) та у кожній віковій категорії:
читачі-учні 1-4 класів;
читачі-учні 5-8 класів;
читачі-учні 9-11 класів.
          То ж бажаємо успіху й перемоги нашим учасникам конкурсу.








 

Немає коментарів:

Дописати коментар