Сторінки

пʼятницю, 14 жовтня 2022 р.

Боролись! Боремось! Поборемо!

 

Сьогодні ми відзначаємо великі свята — День захисників і захисниць України, 80-річчя створення Української повстанської армії, День українського козацтва, а православні віруючі відзначають свято - Покров Пресвятої Богородиці. Діва Марія вважається заступницею українських козаків.
Цього року вшановуємо сучасних захисників і захисниць України та воїнів УПА під гаслом «Боролись! Боремось! Поборемо!». Сучасні Збройні сили України незламні, як воїни УПА. Нині ми продовжуємо ту саму боротьбу, яку вела УПА, – боротьбу за свободу проти того ж ворога – російського імперіалізму.
Тоді й зараз ворог – один.
У повномасштабній війні, розв’язаній РФ, українці зі зброєю в руках боронять незалежність не лише власної держави, а й країн Європи. Тому сьогоднішня війна – не лише за майбутнє, а й за наше минуле – за правдиву історію та пам’ять про борців за незалежність і жертв злочинів, вчинених комуністичним і рашистським режимами.
Війна формує та гартує нас. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, за утвердження національної гідності. Віримо, що нинішні захисники та захисниці, пам’ятаючи чин повстанців, здобудуть перемогу.
Поки є такі герої, що захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підлого ворога, ми обов'язково переможемо.
Віримо в перемогу України!
Героям слава!



Немає коментарів:

Дописати коментар