Сторінки

середу, 8 грудня 2021 р.

Дорогі наші читачі! Ми охоче ділимося з вами чудовою новиною!
Завдяки державній установі «Український інститут книги» на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2021 року № 670 «Про затвердження переліку книжкової продукції, що придбавається для поповнення бібліотечних фондів» до Іваничівської дитячої бібліотеки КЗ « Центр культури, дозвілля та спорту Іваничівської селищної ради» для дітей надійшло 439 примірників україномовних книг українських та зарубіжних авторів для дітей різних вікових категорій.
Усі книжечки з чудовими ілюстраціями, хорошої поліграфії, гарного шрифту, якісного паперу.
На сторінках цих книжечок ви зустрінетесь з найрізноманітнішими персонажами з казок і детективів, коміксів і пригодницьких романів.
Багато яскравих книжечок для самих маленьких читачів, від яких не залишаться байдужими і їхні мами. Ну просто безліч усяких новинок на різний найвибагливіший смак будь-якого читача дитячої бібліотеки.
Зараз усі книжкові новинки проходять весь технічний процес, але незабаром ви зможете їх взяти почитати. Ми обов’язково запросимо наших користувачів та всіх бажаючих на перегляд цих книг до дитячої бібліотеки, про що повідомимо на сторінці у Фейсбук.
Ми щиро вдячні Українському інституту книги за чудові видання -такий щедрий та надзвичайно потрібний дарунок для наших любих читайликів!
Також дякуємо ВДОУНБ ім. Олени Пчілки за сприяння у розподілі літератури.
 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар