Сторінки

вівторок, 29 вересня 2020 р.

Цей дивовижний світ - дитяча бібліотека

                                                    

                                                " Людина,  для якої книжка вже в дитинстві стала такою                 необхідною,  як скрипка для музиканта, як пензель для художника,ніколи не відчує себе

обділеною, збіднілою, спустошеною"                                                 

                                                                                                                                 В. Сухомлинський.

               Любі наші юні читачі 👪 !  Є багато див на землі, створених природою і зроблених  людиною.

       Та чи не найбільше диво із усіх цих див - книга
. У ній весь неосяжний світ. Тому зовсім не випадково, у  рік   тисячоліття літописання і книгодрукування  в 1998 році, Указом президента України було проголошено 30 вересня - Всеукраїнським днем бібліотек, відзначення якого свідчить про глибоку повагу народу до скарбниць духовних надбань людства, зібрання інтелектуальних і культурних цінностей української нації, підкреслює історичну роль  друкованого слова в житті суспільства. Це свято не тільки для бібліотекарів, але й свято для всіх читачів, відвідувачів бібліотек, які свято шанують книгу. Тож з нагоди свята  в дитячій бібліотеці влаштовано виставку-інсталяцію. Література, представлена на виставці, ознайомить наймолодших читачів з новинками сучасної української дитячої літератури. 

   Зацікавлять малечу  твори  Катерини Іванової,  Зірки Мензатюк,  Людмили Гнатюк,  Тетяни Майданович,  Василя Шкляра,  Романа Росіцького,  Івана Малковича, Софії Усс.


 






Немає коментарів:

Дописати коментар