Сторінки

суботу, 25 лютого 2017 р.

Конкурс читачів


     25 лютого в районній дитячій бібліотеці зібралися користувачі 6-7-х класів, щоб поділитися власними враженнями про прочитані книги.
Учень 6-Б класу школи-гімназії Ігор Коваленко дуже любить читати пізнавальну літературу про природу, і вважає, що книги про  динозаврів варто прочитати кожному.Його однокласниця
Ліза Багнюк з дитинства любить читати книги про фей, чарівників, чарівні казкові країни, тому їй дуже сподобалась казкова повість Астрід Ліндгрен "Міо, мій Міо".
Недбайла Дем'яна, учня 6-А класу, зацікавила книга Андрія Кокотюхи "Колекція гадів". Про повість "Клуб боягузів" з цієї збірки він розповів присутнім.
Розібратися у стосунках головних героїв книги Тамари Крюкової "Костя+Ніка" спробувала шестикласниця Ангеліна Чугусова.
Софійці  Коменді, учениці 7 класу, дуже подобаються книги Марини Павленко про Русалоньку. Три книги з цієї серії вона вже прочитала, і рекомендує їх прочитати всім.
Семикласниця Яна Пашко читає серйозну літературу: про сучасних підлітків, про відносини у сім'ї, про події, що відбуваються у нашій країні. Її дуже вразила повість Марка Рудневича "Я з Небесної Сотні".
Читання книг- найбільше захоплення шестикласниці Маріани Козачук. Їй до вподоби книги Івана Андрусяка, Оксани Лущевської, Сергія Гридіна, Люсі-Мод Монтгомері.
Одні з кращих читачів районної дитячої бібліотеки, а це Яна Пашко та Маріанна Козачук, братимуть участь в районному конкурсі "Книгоманія- 2017 року".


Немає коментарів:

Дописати коментар