Сторінки

вівторок, 18 травня 2021 р.

Разом з книгами по Європі

Віртуальна екскурсія «Разом з книгами по Європі»
15 травня український народ буде відзначати свято-День Європи. Це свято миру та єдності, символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами,що ґрунтується на спільних цінностях свободи, демократії, поваги та прав людини.
Європа - мальовничий континент з цікавою історією . Вона дала світу багато видатних вчених, винахідників, художників, а також видатних акторів та відомих усьому світові письменників.
Щоб краще пізнати Європу, дитяча бібліотека для своїх юних читачів, учнів 6- А класу Іваничівського ліцею №1, організувала віртуальну екскурсію «Разом з книгами по Європі». Під час заходу діти ознайомились з цікавою історією, географічними особливостями, природою, економікою, та культурою деяких європейських держав.
Юні читайлики активно відповідали на запитання вікторини - «Відкрий для себе Європу» та «З якої країни дитячий письменник». Зацікавила дітей і книжкова поличка «Мандруємо європейськими країнами на сторінках улюблених дитячих творів», яка представляє книги відомих дитячих письменників різних країн Європи. А інформаційний куточок «День Європи—свято миру і єдності» пропонує пізнавальну літературу про Європейський Союз.
Любі наші читачі! То ж давайте будемо пам’ятати, що Європа починається не за кордоном, а в серці кожного з вас! Ми бажаємо вам миру, злагоди та віри в майбутнє нашої країни.
Читайте,пізнавайте та відкривайте для себе Європу!»
 
 








 

Немає коментарів:

Дописати коментар