Сторінки

четвер, 23 квітня 2020 р.

Відомі мишки на сторінках книжки



Любі  читачі дитячої бібліотеки . Дуже прикро,що карантин та "несподівані "канікули  затягнулися. Ми теж сумуємо  за вами. Потерпіть ще трохи, все мине. Наша бібліотека пропонує прочитати нові книги і згадати казки нашого дитинства, де   герої миші. Наші діти знайомі з такими звірятами з дитинства, кожен читач знає хоча б одну таку казку, .Вони постають у  книжках мандрівниками та дослідниками, пустунами й ласунками. Ось вам книги цілком присвячені  шкряботушкам та їхнім  родичам.



Книга " Мишкові миші" Галини Вдовиченко-познайомить  дітлахів з  усіма видами  і родичами мишок але й  розповість, як створюється справжній музичний гурт. Михайлик- звичайний хлопчик, але він водить  незвичну дружбу  з мишенятами  серед  його друзів є і домашні мишки і польові,і лабораторні летючі  та навіть комп'ютерні . Але  замість того, щоб пустувати й бешкетувати, мишаче товариство береться  створити  рок-гурт і  виступати  зі справжнім концертом.

Книга "Веселі пригоди Мицика  і Кицика" Юхима  Чеповецького дуже   яскрава  і цікава.Головні герої книги- котик, мишка та  хлопчик Петрик і  його мама  Марина. Книга  розпочинається із пригод  мишеняти  Мицика, який познайомився  з хлопчиком Петриком і  його  мамою.  Петрикові сподобалось  мишеня і він   свій  вільний час любить проводити з ним.

Наша бібліотека бажає всім  приємно поспілкуватися  з чудовими  та цікавими книгами.

Немає коментарів:

Дописати коментар