Сторінки

середу, 13 березня 2019 р.

Творче змагання



Сьогодні в дитячій бібліотеці-філії відбулося творче змагання між кращими читачами бібліотек-філій.   Учасники ІІ етапу конкурсу "Лідер читання", учні 6-7 класів, намагалися  якнайкраще представити прочитану книгу та свій читацький щоденник.

Справжнім лідером читання є Вікторія Філюк, яка навчається в 7 класі Соснинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. ім.Сергія Байдовського. Дівчина є активним читачем сільської бібліотеки, читає книги українських та зарубіжних письменників, збирає домашню бібліотеку.




 Дмитру Савіну, що є учнем 6-го класу Іваничівської загальноосвітньої школи №2 ім. Юрія Лелюкова, дуже подобаються книги Всеволода Нестайка про допитливих і сміливих хлопців, що понад усе люблять різні пригоди.
Марія Цаплан, учениця 6-го класу Мишівської загальноосвітньої школи І-ІІІст., та Анжела Щерба, учениця 7-Б класу школи -гімназії, теж віддають перевагу книгам пригодницького жанру.


  Діти розповідали про свої захоплення, мрії,  прочитані книги, ділилися своїми відчуттями та думками.
Адже спілкування з книгою- це і цікаве дозвілля , і нові знання. Книжкові історії спонукають до роздумів, розвивають творчу уяву, формують світогляд, віру у власні сили.

Немає коментарів:

Дописати коментар